WEBCAM MODELLKÉNT

Az életed teljesen megváltozik. Minden kötöttség, amit eddig megszoktál, megszűnik. Önálló, független és szabad lehetsz.

KIEMELKEDŐ FIZETÉS

Nálunk gyorsan és biztosan építheted a karriered. Te döntöd el, hogy mennyit dolgozol, de az átlagosnál kevesebb munkával is megkereshetsz akár több, mint 1 millió forintot is havonta.

100% DISZKRÉCIÓ

Arcodat és adataidat is bizalmasan kezeljük. Az online beszélgetések kizárólag külföldi IP címről érhetőek el, Magyarországon teljes inkognitóban, nicknév alatt tevékenykedhetsz.

És ez még nem minden!

INGYENES PORTFÓLIÓ

Jelentkezésedet követően, pozitív elbírálás esetén, ingyen elkészítjük személyre szabott portfóliódat is, amely kiemelkedően fontos lesz számodra a további modell karriered során.

ÖNÁLLÓ MUNKAVÉGZÉS

Nálunk végre a saját magad ura lehetsz. Felejtsd el a főnök-beosztott viszonyt! Ha velünk dolgozol, munka közben is jó hangulatban, barátok között lehetsz.

RUGALMAS IDŐBEOSZTÁS

Te döntheted el mikor, milyen időbeosztással és mennyit dolgozol. Lehetőséged van együttműködni velünk iskola vagy munka mellett, illetve akár főállásban is.

ANGOL TANULÁS

Előny, ha legalább alapfokon beszélsz angolul. Ha nem vagy biztos magadban, és szükséged van rá, ingyen biztosítunk számodra tanárt, aki segíti a fejlődésed ezen a téren is.

TÖBB SZABADIDŐ

Vége a napi 12-14 órás robotolásnak. Egy átlagos főállású webkamera modell naponta 5-6 órát dolgozik heti 5 napon. Így biztosan marad időd magadra és mindenre ami fontos számodra.

LUXUS KÖRNYEZET

Számunkra fontos, hogy jól érezd magad nálunk. Stúdióink minden igényt kielégítőek, és luxus szinvonalon felszereltek. Neked már csak élvezned kell a téged körülvevő színvonalat.

CSAK AZZAL VESZÍTHETSZ, HA NEM PRÓBÁLOD KI. MOST AKÁR 1 HÉTRE IS CSATLAKOZHATSZ HOZZÁNK. KÜLDD EL JELENTKEZÉSED MÉG MA!

JELENTKEZÉS